Toegankelijkheidsverklaring

Algemeen

Deze website streeft ernaar om ervoor te zorgen dat haar diensten toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. We proberen ervoor te zorgen dat de website gemakkelijker te gebruiken is en toegankelijker wordt voor mensen met een handicap, met de sterke overtuiging dat elke persoon het recht heeft om te leven met waardigheid, gelijkheid, comfort en onafhankelijkheid.

Toegankelijkheid op deze website

Deze website maakt de UserWay Website Accessibility Widget beschikbaar die wordt aangedreven door een speciale toegankelijkheidsserver. Met de software kan deze website de naleving van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.0) verbeteren.

Het toegankelijkheidsmenu inschakelen

Het toegankelijkheidsmenu kan worden ingeschakeld door op het pictogram van het toegankelijkheidsmenu op de hoek van de pagina te klikken. Wacht na het activeren van het toegankelijkheidsmenu even totdat het toegankelijkheidsmenu volledig is geladen.

Disclaimer

Deze website blijft zich inspannen om de toegankelijkheid van haar site en diensten voortdurend te verbeteren in de overtuiging dat het onze collectieve morele verplichting is om naadloos, toegankelijk en ongehinderd gebruik mogelijk te maken voor mensen met een handicap. Ondanks onze inspanningen om alle pagina’s en inhoud op deze website volledig toegankelijk te maken, is sommige inhoud mogelijk nog niet volledig aangepast aan de strengste toegankelijkheidsnormen. Dit kan het gevolg zijn van het niet hebben gevonden of geïdentificeerd van de meest geschikte technologische oplossing.

Contact

Als u een toegankelijkheidsprobleem wilt melden, vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan contact op via het contact-formulier.

Contact